Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Vr 19 Okt 2018, 02:25 Plaats een reactie 
Gebruikersnaam:
Onderwerptitel:
Berichtinhoud:
Voer uw bericht hier in, het mag niet meer dan 70000 tekens bevatten. 

Smileys
a1dh (a) m3 mc b1 p1 k1 sf2 lmb mil-bl :grin: :) :wink: :sad: :eek: :shock: :???: :cool: :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: vl2 po01 a2dl
Lettergrootte:
Tip: stijlen kunnen snel worden toegevoegd op de geselecteerde tekst.  Letterkleur

 • Voeg afbeelding toe
Opties:
BBCode is AAN
[img] staat AAN
[flash] staat AAN
[url] staat AAN
Smileys zijn AAN
BBCode uitschakelen
Smileys uitschakelen
URL’s niet automatisch omzetten
Vraag
In welke provincie ligt Doorn:
Deze vraag is een manier om automatische formulier versturingen te voorkomen die gemaakt worden door spambots.
   

 Voorafgaande berichten - Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg 
Auteur Bericht

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Di 08 Mei 2018, 21:31
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
Hoe was het ook alweer dat spreekwoord ? Eenvoud is het kenmerk van het ware. :mrgreen: Greetz. Snuf.

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Di 08 Mei 2018, 18:44
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
Mariniers Ziekenboeg - LL schreef:
Antwoord aan ..............
....... wij werken met twee beheerders, en verder verplichten wij niemand wat een ieder kan berichten plaatsen maar wij hebben geen vrijwilligers eigenlijk is dat iedereen dus men kan zelf actie nemen, het is wel zo dat wij de zaak ondersteunen dus als jij zegt oud marinier .... is ziek en ik ga op bezoek dan kan je gewoon een vergoeding krijgen voor fruitmand of bloemen ect ect dus de MZB-LL werkt onafhankelijk. dus als je iemand wat wilt geven of toe sturen uit naam van de MZB-LL is geen probleem dan vergoeden wij dat.. alles even in overleg. Groet Rinus.En zo hoort het ook ! Geen stichtingen ,bestuur en ander gezever,komt alleen maar gezeik van a2dl
Gewoon de basis aanhouden , heel simpel een kaartje of een bloemetje om wat op te fleuren voor degene die het wel even kunnen gebruiken, met die intentie is het fonds ook opgericht m3

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Di 08 Mei 2018, 12:19
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
Ik onderschrijf de mening van sgt2015 maar vind het wel nodig te vermelden dat dit een bericht is van 1 januari 2017. Greetz. Snuf.

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Di 08 Mei 2018, 10:53
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
Mariniers Ziekenboeg - LL schreef:
Beste lezers, leden en donateurs.
Helaas hebben we in het bestuur afscheid moeten nemen van de heren Rene, John en Lucas. De meningen op een aantal punten liepen dermate uiteen dat de heren te kennen hebben gegeven niet langer deel te willen uit maken van het bestuur van de Mariniers ziekenboeg.

Ik zal verder niet ingaan over de achterliggende gedachten, dat is iets wat binnen de bestuurskamer hoort te blijven.
Neemt niet weg dat ik het ten zeerste betreur dat aan de samenwerking een einde is gekomen en ik de heren heel veel succes toewens bij de wegen die zij zullen gaan volgen. Mocht er aanleiding toe zijn dan zal ik u zeker nader informeren.

In het verlengde van dit afscheid is er, van de hand van de heer Paus, een vreemde discussie opgestart. De heer Paus heeft gemeend bij een aantal reacties van leden van de ziekenboeg een gelijkluidende tekst te moeten plaatsen. Hierin maakt hij zijn ongenoegen duidelijk over het feit dat veel mensen in hun dankwoord zich richten tot mij. De heer Paus is van mening dat hiermee de andere bestuursleden en de grote inzet van de vele vrijwilligers te kort wordt gedaan en beschuldigt mij ervan alle eer op te eisen.

Ik ben er als geen ander van overtuigd dat het vele werk wat wordt verzet door zowel de bestuursleden als door al die vrijwilligers de ziekenboeg tot het succes hebben gemaakt van wat het nu is. Zonder hen was het huidige resultaat nooit gerealiseerd. Ik ben van mening dat de heer Paus met zijn opmerkingen een verkeerd beeld doet ontstaan van waar ik voor sta en dat betreur ik ten zeerste.

Ik heb, tot mijn spijt, de laatste dagen moeten constateren dat de uitlatingen van de heer Paus hebben geleid tot een discussie tussen hem en anderen die hier niet op het forum thuis horen. In het verleden zijn er al eens soortgelijke gesprekken verwijderd omdat het standpunt van het bestuur toen was dat dit niet kon.

Het leek me juist om u, de leden, donateurs en vrijwilligers, te informeren omtrent de zaken die op dit moment spelen.
Tot slot wens ik een ieder een zeer fijne en goed jaarwisseling en het allerbeste voor het jaar 2017 en bovenal een heel goede gezondheid!

Dick

Naschrift Beheerder

De Mariniers Ziekenboeg die zit op FB en de Mariniers Ziekenboeg – Lief & Leed die is van het Korps Mariniers Forum en zit ook op FB.
Dus dit topic (bericht) is van Dick Dooms en gaat over de Mariniers Ziekenboeg.
De Mariniers Ziekenboeg – Lief & Leed van het Korps Mariniers Forum, heeft dan ook niets met deze berichtgeving te maken.


Altijd jammer als mensen op leeftijd zich nog met zulke zinloze acties inlaten en moeten bezigen. Het leven is al zo kort zeg ik altijd.

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Di 08 Mei 2018, 09:55
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
Krijg weer berichten binnen over DD
Namen verwijderd.

.........
Ha Rinus.... ik hoorde dat DD aan .............. had gesommeerd om al haar attentie materiaal aan hem terug moet sturen..... ze heeft aangegeven inmiddels dat ze haar maandelijkse donaties aan de MZb gaat stopzetten en omzetten naar MZB L&L

Hoi Rinus. Ik ben vrijwilliger bij de ziekenboeg van Dick. Maar heb weer problemen . De man snapt sommige dingen niet. Na hem 3 keer te hebben gewaarschuwd . Toch vind ik het belangrijk dat ik mijn 20 contacten in de ZB. Niet kwijt wil. Ik deed mijn werk met plezier. Maar wil geen ergernissen meer. Hoe ga jij te werk? Gr. ................

Antwoord aan ..............
....... wij werken met twee beheerders, en verder verplichten wij niemand wat een ieder kan berichten plaatsen maar wij hebben geen vrijwilligers eigenlijk is dat iedereen dus men kan zelf actie nemen, het is wel zo dat wij de zaak ondersteunen dus als jij zegt oud marinier .... is ziek en ik ga op bezoek dan kan je gewoon een vergoeding krijgen voor fruitmand of bloemen ect ect dus de MZB-LL werkt onafhankelijk. dus als je iemand wat wilt geven of toe sturen uit naam van de MZB-LL is geen probleem dan vergoeden wij dat.. alles even in overleg. Groet Rinus.

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Do 13 Jul 2017, 21:38
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
DD acht iets onrechtmatig dat houdt niet in dat dat ook onrechtmatig is. Zo wordt je nooit lid van de Orde van OranjeNassau, Dick. :mrgreen: Greetz. Snuf.

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Do 13 Jul 2017, 21:24
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
Wat vindt Dickie Dee erger, foto's zonder toestemming of berichten doorzetten naar " onze" ziekenboeg ? Hier wordt tot twee keer toe naar gememoreerd. Ik snap dat echt niet, als je lief en leed van oud collega's breed met elkaar deelt, daar kan toch niemand op tegen zijn.

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Do 13 Jul 2017, 20:03
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
Heb geen kennis van deze materie maar las net dat (een) Jan Bomhof 11 juli j.l. is overleden. Is dit de oud marinier? Kan iemand dit bevestigen?

Afbeelding


Edit: Dit is niet de Jan Bomhof, ex. SGTMARN uit Axel. Heb hem net on line gehad!

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Do 13 Jul 2017, 19:23
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
BELANGRIJK
Als je toevallig of per ongeluk een bericht van de Mariniers Ziekenboeg hier in de Mariniers Ziekenboeg Lief & Leed plaats dan bestaat de kans dat je verwijderd word uit de Mariniers Ziekenboeg.
Eric Ig had dit gedaan met goede bedoelingen alleen het bestuur van de mariniers ziekenboeg dat bestaat uit Dick Dooms en echtgenote en Jan Bomhof hebben daar een andere mening over.

:evil: :evil:

Reageer met citaat Bericht Geplaatst: Do 13 Jul 2017, 18:49
Re: Perikelen bij de Mariniers Ziekenboeg
iggimakkiiggi schreef:
Ik stuurde de volgende berichten aan Jan Bomhof:
Ha jan, ik heb het volgende berichtje aan Dick gestuurd....

Dick , weet je zeker dat je me van onze ziekenboeg verwijderd houdt?

En....

Ha Jan.....
Sinds Dick (ondanks de capriolen die ik heb uitgehaald voor hem in de moeilijke tijd gedurende zijn conflict met het COM zeeland, waarbij ik hem bewijzen heb geleverd middels opnamen audio/video) mij niet wil antwoorden..... moet ik je het volgende meedelen betreffende de verkeerd begrepen berichten (wederom helaas) over de foto van marn v. Opijnen welke ik bezocht in in het MC Rotterdam ( waar ik totaal 49,- euro kosten aan heb gehad) en waarbij mevr v. Opijnen blij was met de foto met baret welke ik op de ziekenboeg heb gezet voor haar....aangezien ze zeer ongelukkig en gekrenkt was door de eerder door iemand anders gemaakte en geplaatste foto waarbij haar man met open mond en ontredderd te zien was.....
Ik in de dagen daarna het excuus kreeg van mevr. v. Opijnen over de texten die ik voor haar op de ziekenboeg heb gezet louter door haar eigen voortgangs berichten aan mij gericht over de ontwikkelingen haar man aangaande waarbij ze dacht dat "de ander" ze toevoegde op de ziekenboeg....(nogmaals ze heeft me haar excuus gemaskt voor haar vergissing jegens mij)....
Ik maak dan ook bezwaar dat texten als :
Eric schuldig heeft gemaakt kort geleden aan ernstige toestanden en daarom door het volledige bestuur eruit gezet .......rond gestuurd worden, gebaseerd op interpretaties die buiten de waarheid liggen.

Het volledige bestuur bestaat uit 1 persoon en dat is onmogelijk bij een stichting..... jijzelf hebt geen enkele bestuurlijke stem en de vrouw van Dick is geen onpartijdige deelnemer daarin.... het "driemans schap" zoals nu vermeld in het dagelijks bestuur is louter een mamagement op papier dus niet van veel waarde.

Ik overweeg dan ook een onderzoek naar de volledige bestuurlijke gang van zaken vwb het wel en wee van ONZE ziekenboeg aangezien het materie aangaat die voor mariniers is opgezet en geen streven naar modus van verkrijgen van lintjes etc.
Het feit dat mijn inzet voor ONZE jongens beloont wordt met laster en onwaarheden is nu een transport van Dick's eigen ervaringen..... ik ben van zins dit gegeven op andere manier aan de kaak te stellen dan zoals Dick destijds zijn case voor bereidde mbt de onredelijke behandeling van het COM zeeland, waarbij mijn inzet in grote lijnen hem de winst tov COM Nederland bezorgde.....
Ik verwacht voordien van Dick excuses en erkenning van zijn misstappen naar mijn persoon zodat mijn naam gezuiverd is en dan ook op de FB groep alszodanig in Dick's eigen woorden van kracht wordt voorzien.....

Ik vraag je deze text dan ook ongewijzigd aan Dick te doen toekomen en hem te verzekeren van mijn laatste poging om mariniers die steun nodig hebben via de Ziekenboeg te kunnen bezoeken ....in zijn plaats.... aangezien hijzelf minder mobiel is door gezondheids problemen.....
Ben benieuwd of het doorkomt bij zijne doorluchtige geesteszieke....


Hier een antwoord van Jan Bomhof van een antwoord wat hij kreeg van DD.....

Hieronder heb ik het bericht geplaatst dat door Dick is geschreven. Beste Eric,

Ik heb kennisgenomen van je, in mijn ogen, nogal overspannen reactie.
Ik heb je verschillende malen eerder meegedeeld dat het niet acceptabel is dat je bepaalde berichten, met een inhoud die wij niet vinden passen in onze ziekenboeg, hebt geplaatst en berichten vanuit onze Mariniers Ziekenboeg / Qua Patet Orbis Semper Fidelis Fonds overzet naar de mariniers ziekenboeg lief en leed.

Hierin ligt de essentie van je verwijdering van de Mariniers Ziekenboeg op facebook. Verder kan ik je vertellen dat wij als bestuur en ik als voorzitter, niet van plan zijn om publiekelijk met je in discussie te gaan over al die zaken die je erbij sleept.

Voor de duidelijkheid, het plaatsen van een bericht met foto van een patiënt zonder toestemming van de betrokkenen en het 1 op 1 doorzetten van berichten en daarmee de vertrouwelijkheid en dus onrechtmatig gebruik maken van berichten die thuis horen binnen onze Mariniers Ziekenboeg naar de mariniers ziekenboeg lief en leed achten wij onrechtmatig.

Met vriendelijke groet
Namens het voltallige bestuur,

Dick Dooms


Ga naar:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.