Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Zo 21 Okt 2018, 02:30

Er zijn 3 resultaten gevonden

Auteur Bericht

 Jump to forum   Jump to topic

 Titel: Korps of studie?
Geplaatst: Do 02 Mrt 2017, 00:52 

Hallo allemaal,

Allereerst zal ik me even voorstellen. Ik ben William en ben 24 jaar oud. Ik volg dit forum al een tijdje en ik heb al veel tips en mooie verhalen mogen lezen. Dit is echt een topforum!

Mijn verhaal:
Ik ben in 2013 begonnen aan de EVO en een paar weken later ben ik ermee gestopt vanwege blessures aan beide scheenbenen. Ik had mezelf overtraind en in de eerste week voor de opkomst niet geluisterd naar mijn leraar (oud-kikvorsman). Dus ben ik nog in die laatste week voor de opkomst gaan hardlopen en speedmarsen etc. Maar dit is mij duur komen te staan. Uiteindelijk zoveel last gekregen van mijn benen dat ik niet meer goed functioneerde, ik heb toen vanuit de blessure klas ontslag genomen. Dit achtervolgt mij nog tot op de dag van vandaag. Ik heb er zoveel spijt van en ik kan het maar niet loslaten...

Ik ben toen terug naar school gegaan en inmiddels heb ik nu bijna mijn MBO niveau 4 Transport & Logistiek diploma op zak. Ik ga in september starten aan de studie HBO Werktuigbouwkunde. Ik wil dus mijn propedeuse halen en daarlangs gaan trainen voor de fitheidstest en MAST. Mocht ik het niet halen dan kan ik mijn studie altijd voortzetten want ik heb dan immers mijn propedeuse al gehaald.

De maximale leeftijd is 26 jaar en 11 maanden voor manschappen. Ik ben nog niet te oud om te solliciteren dan.

Zo dit wilde ik even kwijt.

Wat is jullie visie hierop?

Groet,

William

 Jump to forum   Jump to topic

Geplaatst: Do 02 Mrt 2017, 14:54 

William, welkom op het forum. Mocht je voor het Korps gaan dan zou ik me ook eens verdiepen in de aard van de blessures die je hebt opgelopen. Een paar schoenen aantrekken en gaan hobbelen lijkt oké maar naar de moderne inzichten schijnt wat krachttraining van de juiste spiergroepen goed blessurepreventief te zijn. Greetz. Snuf.


Ja ik ben nu ook krachttraining aan het doen voor hardlopers. Dit zijn ondersteunende oefeningen die je benen sterker maken. Bij mij was het een combinatie
van scheenbeenvliesontsteking en achillespees ontsteking. Die achillespees ontsteking kwam doordat ik steunzolen nodig heb en die heb ik toen niet gehad. Inmiddels heb ik die al en sport ik daar op.

 Jump to forum   Jump to topic

Geplaatst: Vr 03 Mrt 2017, 12:24 

Snuf schreef:
Dit wel even noteren, William. :mrgreen: Greetz. Snuf.


Staat genoteerd.

Mochten dingen nu serieus gaan worden, dan ga ik hier mijn avonturen plaatsen in de vorm van verslagen.

Groet,

William
Pagina 1 van 1 [ Er zijn 3 resultaten gevonden ]Ga naar:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.