Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Zo 21 Okt 2018, 14:25Reageren op dit onderwerp  [ 6 berichten ] 
 Hoe Nederland meer geeft om terroristen dan om veteranen 

Het spijt ons,

De overige 5 reacties kunt u niet zien.

U moet een geregistreerd gebruiker zijn en/of aangemeld zijn om de rest te kunnen zien.


Registreren of Aanmelden
Auteur Bericht
Reageer met citaat
Bericht Hoe Nederland meer geeft om terroristen dan om veteranen
http://valkyries.nl/hoe-nederland-meer- ... veteranen/

In de Elsevier was afgelopen weekend te lezen hoe de staat hulp gaat verlenen aan teruggekeerde IS-strijders terroristen om hen zo spoedig mogelijk te voorzien van werk, woning en opleiding. Dit schiet natuurlijk met name bij veteranen in het verkeerde keelgat.

Het verschil tussen een veteraan en een terrorist is het simpele feit dat een veteraan dienst deed in naam van het koninkrijk om zodoende het grondgebied, zijn bondgenoten en de internationale rechtsorde te beschermen/ te bevorderen. Het motief van een (IS) terrorist is juist datgene wat een veteraan trachtte te verdedigen, te verwoesten. De veteraan kreeg in ruil voor zijn inzet een beetje gevaren geld , bij terugkomst een paar “terugkeergesprekjes’’ en een medaille. Een terrorist/oorlogsmisdadiger daarentegen krijgt: een opleiding, uitkering, een woning, een exit-programma incl. een leger troetelberen, plus andere voorzieningen zoals: gratis kickbokslessen, gratis openbaar vervoer, schuldsanering etc. Nu ben ik niet zo thuis in wat dit allemaal zou kosten, maar ik kan me voorstellen dat de kosten kunnen oplopen tot ver over de 10.000 euro’s per maand, per terrorist. Een veteraan verdient ongeveer 3000 euro netto per maand als hij op missie is. Wil de veteraan de dienst verlaten, of moet hij die verlaten, dan moet hij maar het geluk hebben dat hij wat studiefinanciering heeft opgebouwd tijdens zijn diensttijd, zo niet dan is alles voor eigen rekening!!

U gelooft het niet ? Ik citeer hieronder een stuk uit een brief die is geschreven door de burgemeester van Delft uit 2013, die toen, samen met de NCTV, al meelij met de terroristen had

Het doel van de lokale actie is de-radicalisering door middel van stabilisering en normalisatie van de situatie waarin de terugkeerder zich bevindt. Dit is maatwerk en bestaat enerzijds uit het terugbrengen van structuur in het dagelijks leven, werklopleiding, huisvesting, schuldsanering etc.. Wij gaan bij deze ondersteuning uit van bestaande wet- en regelgeving. Anderzijds wordt ook psychische bijstand en of specialistische coaching ten behoeve van deradicalisering geboden. Wij worden daarin bijgestaan door de NCTV.

In wat voor land leven we waar terroristen, oorlogsmisdadigers, verkrachters meer privileges krijgen dan veteranen?! Waar gepensioneerde militairen rond moeten komen van 1100 Euro in de maand terwijl deze misdadigers misschien wel het tienvoudige krijgen!! Hulde aan de journalist die hierin duikt!

Exit-programma

Nadat de terroristen hun ‘’eventuele’’ strafvervolging hebben doorlopen komen zij in een Nederlands exit-programma terecht waarin ze begeleid worden in het zoeken van een baan, gratis geld werk en een opleiding.

Het exit-programma is overgenomen van de Duitsers, die dit programma in 2000 hebben geïntroduceerd met als doel rechts-extremistische jongeren weer op het rechte pad te krijgen. Dit plan werd later toegepast op radicale moslims, wat uiteindelijk het Hayat-programma is gaan heten. Het Nederlandse exit-programma, aangevuld met ervaringen uit Noorwegen en Zweden, heeft dus als doel om teruggekeerde IS-terroristen geweld te laten afzweren. Vooralsnog is deelname aan dit programma vrijwillig; gedwongen deradicalisering lijkt niet te werken.

Oorlogsmisdadigers, of terroristen, krijgen zo de kans om op kosten van de samenleving, een westerse samenleving die zij bovendien verachten, een nieuw bestaan op te bouwen. Beste heer Schoof (Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid) en de rest van de troetelberengemeenschap die achter dit programma zitten, dit zijn terroristen, oorlogsmisdadigers die op grote schaal de gruwelijkste misdaden hebben gepleegd jegens onschuldige mensen, vaak nog kinderen, en u steunt ze indirect hierin, anders kan ik het niet verwoorden. U steunt ze door ze niet te straffen voor hun daden, en kom nu niet aan met die zogenaamde fopstraffen, waardoor zij de volgende keer weer zullen afreizen doordat er totaal geen angst heerst voor strafvervolging.

In plaats van hun daden af te straffen worden deze misdadigers in de watten gelegd. Hulpverleners (overheid) zijn namelijk bang dat zij anders voor problemen gaan zorgen. Vergelijk het met een peuter die staat te krijsen in de winkel: het verwende peutertje wilt namelijk een lolly maar krijgt het niet. Hij begint daarop te krijsen, om zich heen te slaan, te schoppen net zolang totdat hij die lolly krijgt. De moderne ‘’feministische, ik voed m’n kinderen gender-neutraal op’’ moeder besluit daarom het ventje zijn zin te geven en koopt voor hem de lolly zodat hij weer rustig wordt. Het ventje weet nu hoe hij zijn moeder moet bespelen: elke keer als hij zijn zin niet krijgt begint hij zijn tiranniespel. Omdat de moeder het ventje geen draai om de oren durft te geven blijft ze hem maar verwennen met snoepgoed en cadeautjes, uiteraard betaald door werkend Nederland.

Het is overduidelijk dat IS aan de verliezende hand is, althans de militaire structuur. Door het verlies proberen een hoop terroristen een veilig heenkomen te zoeken richting Europa. Maar wat hadden deze terroristen nou gedaan als IS een echte staat was geworden? Dan was de kans groot geweest dat zij daar zouden zijn gebleven en hun oorlogsmisdaden en genocide zouden hebben voortgezet. Maar nu de shit the fan raakt bij menig terrorist vluchten ze massaal terug naar huis waar ze worden verwend met liefde van ons progressieve koninkrijk. Want als de terrorist eenmaal terug is in Nederland roept hij keihard “buut vrij!” en dan is hij weer veilig en vindt hij weer bescherming achter het schild van de politieke correctheid van onze beleidsmakers. Zo kan het dus zijn dat de terrorist elk moment een bom van een Nederlandse F16 op zijn dak kon krijgen en zo een dak kan krijgen op kosten van hardwerkend Nederland.


Ma 07 Nov 2016, 15:09
Meld dit bericht
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 6 berichten ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.