Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Ma 19 Feb 2018, 21:13Reageren op dit onderwerp  [ 101 berichten ] 
 Plek krijgen in de koepel 

Het spijt ons,

De overige 100 reacties kunt u niet zien.

U moet een geregistreerd gebruiker zijn en/of aangemeld zijn om de rest te kunnen zien.


Registreren of Aanmelden
Auteur Bericht
Marinier Commando
Marinier Commando
Avatar gebruiker

Geregistreerd: Wo 10 Nov 2010, 21:15
Berichten: 1705
Woonplaats: Doorn
Has thanked: 609 times
Been thanked: 1394 times
National Flag: Netherlands
Reageer met citaat
Bericht Plek krijgen in de koepel
Een week of zes terug hebben Eric ig en ik gesproken met Erik Wuite hij is met een onderzoek bezig voor een koepel van FB Groepen, zoals een ieder weet heeft het Korps Mariniers Forum de groep Mariniers Ziekenboeg opgericht op FB door problemen met DD hebben wij ons terug getrokken en een nieuwe groep gemaakt met de naam Mariniers Ziekenboeg Lief & Leed die online op het Korps Mariniers Forum en op Facebook.
Eric ig is mede beheerder van de Mariniers Ziekenboeg Lief & Leed.

Volgens Erik Wuite wil CKM een Koepel over de groepen.
Wij zouden graag jullie mening hier over willen hebben, persoonlijk willen wij altijd samenwerken maar de Koepel zal dan nooit zeggenschap krijgen over het Korps Mariniers Forum en de Mariniers Ziekenboeg Lief & Leed op het KMF en FB, dat is onze mening.

Waarom wij hebben al sinds 2011 QUA PATET ORBIS SEMPER FIDELIS FONDS EN DE MARINIERS ZIEKENBOEG - LIEF & LEED en dat werkt na behoren.
Hieronder zet ik een mail bericht wat is gestuurd naar Eric ig zodat jullie een indruk kunnen krijgen van de bedoeling van de Koepel.

Eric ook voor Rinus Isken (ik heb zijn mailadres niet)

Beste Rinus, Dick en Eric.

De afgelopen 2 maanden heb ik met alle min of meer formele groepen om het Korps Mariniers gesproken. Ik weet dat er veel meer zijn. Alleen op FB al een enorme lijst.

Om het overzichtelijk te houden heb ik mij beperkt tot de lijst die CKM hanteert voor het zgn. Vriendendiner en Vrienden voorzittersoverleg. Dat zijn er 15, en allen ingeschreven in de KvK. De ZB die door Rinus wordt gedraaid is daarop een uitzondering maar ik wilde een completer beeld hebben van de ZB (en lief en leed) wereld en daarom heb ik ook met Rinus en Eric gesproken.

Er blijkt veel emotie en ruis te zitten tussen jullie twee ZB groepen. Ook uit mijn gesprekken met de andere groepen waren er diverse meningen en invalshoeken over de beide groepen. Daarin twijfelt overigens niemand aan jullie beider goede werk, laat dat heel duidelijk zijn.

Echter, gezien de spanningen tussen jullie twee maar ook bij sommige van de 14 groepen ook naar jullie, of een van jullie, wil ik de emoties die er zijn niet de eerste stappen naar een koepel laten vertroebelen. Dat kan afleiden en vertragen. Nog even los van of jullie zelf betrokken willen zijn in de vorming van een koepel want daarin zijn jullie uiteraard helemaal vrij.

Het is iedereen volstrekt duidelijk dat zorg (lief en leed) voor de achterban een zeer belangrijke activiteit is en dat jullie (en jullie vrijwilligers) daarin zeer belangrijk werk doen. Dat moet ook een plek krijgen in de koepel. De vraag is in welke vorm en welke rol jullie daarin willen vervullen. Die vraag gaat aan de orde komen en wordt met jullie besproken. Maar pas in een later stadium als we wat verder zijn met de contouren.

Ik ga de komende weken verder met het sturen van het proces waarin de groepen een concept van een koepel vormgeven. Parallel daaraan ga ik samen met jullie en anderen, ik denk daarbij vooral aan het Sociaal Fonds COM, bezien hoe we zorg vorm kunnen geven binnen de koepel. Ik kom daar op terug zodra ik deze week met SFCOM heb gesproken.

Dus nogmaals iedereen is zeer lovend over jullie werk, maar tevens kritisch dat er twee ZBén zijn waartussen spanningen bestaan. Het oplossen daarvan is een voorwaarde voor verder inbedding in de koepel.

Wordt vervolgd wat mij betreft.

Met vriendelijke groet,


Erik J.A. Wuite
luitenant-kolonel der mariniers RSD
Projectofficier (reservist specifieke deskundigheid)
........................................................................................
CKMARNS/ Korpssecretariaat
Commando Zeestrijdkrachten
Koninklijke Marine

Van Ghentkazerne, Rotterdam
................................................


Di 25 Jul 2017, 14:35
Meld dit bericht

These users thanked the author Rinus for the post (total 2): Fusil Automatique LourdSnuf
  Rating: 28.57%
Profiel Privébericht versturen E-mail WWW
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 101 berichten ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.